Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Varianno - többfunkciós gyermekruházat

A Varianno megálmodója Anett nem egyszerűen gyermekruhákat készít, hanem a gyermeked kedvenc ruháját alkotja meg. Gondosan válogatott alapanyagokból tervezi meg a megrendelővel együtt a kifordítható és mindkét oldalán viselhető, többfunkciós ruhákat. A környezettudatos szemlélet mellett törekszik a játékosság megőrzésére, amellyel a kreatív gyermeki világot idézi meg.

Hiszünk abban, hogy kisebb és átlátható ruhatárral a gyermeknevelés is könnyebbé válik majd.

Magamról

Kislány korom óta vonzódom a varrás, a kézművesség, és a divat világa felé. A családalapítást követően újra terveztem szakmai utamat, így kerültem a Budapesti Divatiskola Női szabó képzésére. A diplomámat is műszaki menedzserként a Könnyűipari Főiskola Ruha – Textil – Bőr szakán szereztem.. Az évek során elsajátított szakmai tudásommal és tapasztalatommal hoztam létre a hazai piac egyedülálló márkáját, a Varianno-t, ahol a gyerekekkel együttnővő többfunkciós és variálható ruhák újragondolásával szeretném átformálni a szülők és a kisgyermekek igényeit. A márka különlegessége, hogy a megrendelő maga is részt vehet a tervezésben, hiszen az egyes ruhadarabok színét, mintáját egyénileg választhatja ki magának.


Az ötlet

Az utóbbi évek során szembesültem számos kihívással, köztük a gyermekeim növekedésével járó folyamatos gardróbrendezéssel és az alap darabok folyamatos lecserélésével. Megdöbbentő volt látni, hogy mennyire nem lehet minőségi, időtálló személyes holminkat, gyermek ruházati termékeket találni a hazai piacon megfizethető áron. A Varianno célja, hogy ezen változtasson, így mára missziójává vált a tudatos vásárlásra ösztönzés és minőségi árucikkek előállítása, mely során az egyediségé a főszerep.


Rendezés:

Keresés