Lolo Snack Meggy
Leírás
Az egészség szinergiája Értékes anyagai: Vitaminok – A, B1, B2, C; Cink, Magnézium, Kálium, Vas, Kalcium, Antocianin Hatóanyagai kölcsönösen fokozzák egymás hatását. Az elfogyasztott meggy csökkenti a vérben található un. húgysav szintjét, így csökkentve az ízületi gyulladások kockázatát. A meggyben több Antocianin található, mint bármely más gyümölcsben, ez a vegyület gyulladáscsökkentő hatású, csökkenti az ízületi eredetű fájdalmakat valamint csökkenti a szívinfarktus, az agyvérzés, a 2, típusú cukorbetegség és a daganatos megbetegedések kockázatát. A meggy hasznos porckopás, izomfájdalom, fibromyalgia, izomláz, magas vérnyomás és alvászavarok esetén. Továbbá használatos a fizikai teljesítmény fokozására, vízhajtóként és az emésztés javítása érdekében.