Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fanna Műhelye - DNS emlék őrző ékszerek

30 éves 2 gyerekes anyuka vagyok. 2014-ben született meg a Fanna Műhelye, ami kezdetben hőre keményedő gyurmával díszített evőeszközök, és bögrék tárháza lett. A gyurma termékeim mind a megrendelők egyedi, saját elképzelése alapján készültek. Tipikus tündérmese a Fanna Műhelye születése, amikor a hobbiból lesz munka. A bögrézés egy karácsonyi "merényletből" lett. Minden karácsonykor kap a család minden tagja valami sajátot, kézzel készültet, és 2014-ben bögréket kaptak. Ezek viszont annyira jól sikerültek, hogy beraktam a képeket egy adok-veszek csoportba a Facebookon, -a férjem karácsonyi ajándékának összege meglátszott volna a családi költségvetésen, így valahogy máshogy kellett pénzforrást kerítenem. A csoportban olyan sikere lett, hogy végül vállalkozássá avanzsált a dolog.

Közben megszületett a két kisfiúnk, így kisebb megszakításokkal, de immáron 6.éve működik.

Majd 2019-ben megszületett a Fanna Műhelye "kis testvére" a Fanna Műhelye Babahaj és Anyatej őrző ékszerei.

Ez az ága a vállalkozásomnak DNS ékszerek készítésével foglalkozik. Ezek olyan emlék őrző ékszerek, amelyek babahajat, anyatejet, köldökcsonkot, stb. foglal magába, olyan formában, hogy arról csak a tulajdonosa tudja miből is készült pontosan.

Aki nem szereti az ékszereket, azok számára is megoldást kínálok emléktárgy formájában, ami lebegő keretben ékesíti tulajdonosa polcát.

Ez ugyan megosztó dolog, van aki viszolyogva, van aki pedig totális csodálattal áll hozzá. Valamikor én is a furcsállón fejét csóváló emberek táborát erősítettem, majd két hosszan szopis gyerek után egy csodás időszak lezárását jelenti mára.

Ezek az ékszerek VOC és BPA mentes műgyantából készülnek, némelyik nemesacéllal, más hőre keményedő gyurmával.

Ha valami igazán különlegesre vágysz, nálam megtalálod!

Rendezés:

Keresés